Meerwaarde Totaal winnaar FD Gazellen

“We zijn de beste in ons vak. Daar worden we voor beloond”.

Persbericht Apeldoorn | 24 oktober 2018

Betonrenovatiebedrijf Meerwaarde Totaal mag zich FD Gazelle 2018 noemen met een nominatie voor de FD Gazellen Awards 2018.
Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) reikt deze awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Meerwaarde Totaal voldoet als snelgroeiend bedrijf aan de sinds dit jaar aangescherpte criteria.

 

Met meer dan 25 jaar bouwervaring is Meerwaarde Totaal dé specialist op het gebied van betonherstel, gietvloeren, gevelreiniging en onderhoud aan gebouwen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt, met een nominatie voor de FD Gazellen Awards van Het Financieele Dagblad tot gevolg. “We onderscheiden ons door onze grote mate van vakmanschap”, aldus trotse directeur Peter van Hunen. “Elke situatie is anders en dat vraagt om expertise en vakkundigheid. Als snelgroeiend bedrijf hebben wij alle specialistische kennis ruimschoots in huis.”

 

Aangescherpte criteria FD Gazellen Awards

2018 is een lustrumjaar voor de FD Gazellen; de prestigieuze onderscheidingen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, worden voor deze editie de criteria aangescherpt. Criteria waar Meerwaarde Totaal moeiteloos aan voldoet.

 

Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Bovendien moet het laatste jaar winstgevend worden afgesloten. Maar niet alleen de omzetgroei van een onderneming is van belang voor het winnen van de ondernemersprijs; dit jaar worden ook winstmarge en personeelsgroei (gemeten in fte’s) meegewogen. Door het hanteren van deze drie indicatoren krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis waarbij ook de mate van bijdrage aan werkgelegenheid en de mate van toegevoegde waarde een rol spelen. Bedrijven worden ingedeeld naar regio en omzetklasse. Per categorie worden drie prijzen uitgedeeld: de bronzen, zilveren en gouden Gazellen Award.

 

Maximale slagvaardigheid

Dankzij de groei van de laatste jaren is Meerwaarde Totaal BV. maximaal slagvaardig in alle facetten van betonherstel, kunststofvloeren en injecteren. Van Hunen ziet de nominatie voor een FD Gazellen Award dan ook als een beloning voor vakmanschap. “Wij blinken echt uit in ons vak. Alles draait om het leveren van topkwaliteit - van proces tot product, van ons gedreven personeel tot perfecte oplevering. En als je perfect werk aflevert, ontstaat er continuïteit in vraag. Opdrachtgevers, van midden- en kleinbedrijf tot multinationals, weten Meerwaarde Totaal keer op keer te vinden.”

 

Of Meerwaarde Totaal de bronzen, zilveren of gouden award in de wacht sleept tijdens het lustrumjaar van De Gazellen zal blijken op 13 november in Theater Orpeheus te Apeldoorn. Dan vindt de spectaculaire uitreiking voor Regio Oost-Nederland plaats, waarbij de genomineerden uit de provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland dingen naar de prestigieuze onderscheidingen. Op dinsdag 11 december volgt de grote finale met de uitreiking van de landelijke prijzen, waaronder de FD Gazellen Oryx.

 

 

Persbericht

Vanaf 1 januari 2018 maakt Bouwchemie Noord te Hoogeveen onderdeel uit van Meerwaarde Totaal BV. De huidige eigenaar van Bouwchemie Noord Willem Scheper brengt na de overdracht nog gedurende een periode van 2 jaar zijn commerciële en technische kennis in. Door deze uitbreiding is Meerwaarde Totaal BV. nog slagvaardiger in alle facetten van betonherstel, kunststofvloeren en injecteren aldus Peter van Hunen, algemeen directeur van Meerwaarde Totaal BV.

Meerwaarde lost balkon-probleem op

Dat Meerwaarde Totaal van alle markten thuis is, werd afgelopen week weer eens duidelijk. Wij zorgden dat de bewoners van de Aubadestraat in Nijmegen weer veilig op hun balkons terecht konden om van de zomer te genieten. De balkons bleken niet meer veilig en stonden op instorten. Door tijdig ingrijpen werden ongelukken gelukkig voorkomen.

 

Lees hier het complete artikel in AD: http://bit.ly/2hBFnw9

Verhuisbericht / 26 mei 2017

Per 26 mei aanstaande zullen wij ons nieuwe pand betrekken aan de Gladsaxe 21 in Apeldoorn.

 

Onze nieuwe adresgegevens:

Meerwaarde Totaal BV

Gladsaxe 21

7327 JZ Apeldoorn

Telefoon: (055) 534 18 23

Persbericht

Intensieve samenwerking tussen Meerwaarde Totaal en SolidLux Coating

 

ZWOLLE, 31 MAART 2017

Een jaar na de introductie van de spraakmakende SolidLux Vloercoating die onmiddellijk uithardt onder UV-licht, hebben de Zwolse producent en het onderhoudsbedrijf Meerwaarde Totaal uit Apeldoorn de samenwerking geïntensiveerd. Beide bedrijven ondertekenden op 30 maart jl. in Zwolle een overeenkomst die onder andere betrekking heeft op gezamenlijke bewerking van de markt, investeringen in UV-apparatuur, opleiding en certificering van medewerkers en de belettering van bedrijfswagens.

 

Gevangenissector

Directeur Peter van Hunen van Meerwaarde Totaal maakte diezelfde middag bekend dat het bedrijf binnenkort een omvangrijk project start in een sector waar de logistieke voordelen van deze innovatieve vloercoating doorslaggevend zijn: het gevangeniswezen. ‘De organisatie van onderhoudswerkzaamheden in dergelijke instellingen is normaliter heel complex’, aldus Van Hunen. ‘Met SolidLux kunnen we een vloer in een cel, gang of ruimte bij wijze van spreken tijdens het luchten coaten; UV-lamp erover en klaar. Dat gaat razendsnel, waardoor de overlast minimaal is.’

 

Nieuwe discipline

Meerwaarde Totaal was meteen bij de introductie van SolidLux in 2016 al overtuigd van de vele mogelijkheden die deze coatings bieden. ‘Als onderhoudsspecialist voor onder meer beton en gietvloeren is het een zeer welkome nieuwe discipline in ons aanbod’, stelt Betononderhoudskundige Ben Kamphuis.  ‘Wij zijn probleemoplossers op het gebied van onderhoud en SolidLux is een oplossing voor situaties waar oponthoud of een productiestop geen optie is. Zeker nu de economie weer op stoom komt is er beduidend minder tijd en gelegenheid voor onderhoud. Ook het aanbrengen of bijwerken van vloerbelijningen op bedrijfsterreinen of in productiehallen wordt dan al snel een struikelblok. In die situaties kunnen we nu met SolidLux uit de voeten omdat gebruikers hiervan nauwelijks hinder ondervinden.’

 

Vaste SolidLux teams

Meerwaarde Totaal heeft het aantal gecertificeerde medewerkers die zijn opgeleid voor het werken met SolidLux en de UV-lampen inmiddels verdubbeld. Omdat het bedrijf zelf over alle benodigde materialen voor zowel de voorbehandeling, verwerking  als belichting beschikt, werkt Meerwaarde met vaste, selfsupporting SolidLux teams die ook door andere schilders- en onderhoudsbedrijven ingehuurd kunnen worden. Een positieve ontwikkeling voor de producent van SolidLux Coating, die veel praktijkinput van deze teams verwacht en de uitbreiding van ervaring en expertise toejuicht.

 

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

 

Meerwaarde Totaal

Dhr. Ben Kamphuis

E-mail: ben@meerwaardetotaal.nl

Telefoon: 055 534 18 23

Meerwaarde Totaal en SolidLux Instant Coating gaan intensiever samenwerken. Vlnr:  Betononderhoudskundige Ben Kamphuis van Meerwaarde Totaal, technisch directeur Rainier Brookhuis namens SolidLux Coating en directeur Meerwaarde Totaal Peter van Hunen.

Meerwaarde Totaal gaat met vaste SolidLux teams de markt op met bedrijfswagens voorzien van beide namen.

Nieuwe vloercoating DisboPUR A

DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BETONHERSTEL, GIETVLOEREN,
GEVELREINIGING EN HET ONDERHOUD AAN GEBOUWEN

NIEUWS

BEL (055) 534 18 23

VACATURES